joi, 24 decembrie 2009

About WOMAN [ ?? ?? ?? ]

Nu cred ca exista barbat care sa ne poata povesti despre femeie si ce gandeste ea asa ca degeaba incerc tocmai eu:)) cred ca acest "subiect" inimaginabil nu poate fi descifrat nici macar de o femeie:))



De cate ori ne uitam la iubita, sora, mama, prietena etc si ne intrebam : "Oare ce se petrece in mintea ei?!"

Nu e un secret faptul ca au o "gama" variata de metode de gandire si o total opusa si in acelasi timp misterioasa metoda de punere in practica ceea ce gandesc. Lucrand intr-un domeniu in care sunt inconjurat de femei am reusit sa descopar cate ceva despre ele dar numai una m-a ajutat sa "navighez" pe aceste meleaguri misterioase si ratacitoare.... oricum am navigat in gol:)) ca nu am descoperit nimic. Defapt pe cand eram pe cale sa incep sa inteleg anumite mici parti din aceste "meleaguri", ANTIVIRUSUL care domina si proteja "zona" imediat si-a facut simtita prezenta si am fost surprins de un comportament total opus si diferit.. [ieri, te iubesc si azi..nu]... amuzant..nu ?

Barbatii si femeile par sa vorbeasca doua limbi diferite, parca imi aduc aminte de reclama de la HEINEKEN, dar la fel ca si cu orice "bariera" e nevoie de un traducator la pas:)) sa  intermedieze "afacerile" dintre barbat si femeie...(sper sa nu ajungem sa ne "intermediem: si partidele amoroase :)) ). Eu nu am inteles niciodata fenomenul de "intermediere" a partidelor de amor....adica nah..daca tot ai pe cineva...si prin absurd se presupune ca va si iubiti:)) lol.... dece ai apela la "serviciile" unei ispite ? ...rusinica...

Si totusi ma gasesc eu ("specialistul") sa va povestesc....dar e strict parerea mea.. ..oricum au aparut zeci,, sute sau poate chiar mii de carti care toate povestesc despre aceeasi tema cu privire la relationarea si comunicarea dintre femeie si barbat, insa nici una nu dezvaluie adevaratele secrete ce stau la baza  neintelegerilor dintre sexe. Cred ca suntem putin "primitivi" din punctul asta de vedere... am putea lasa orgoliile deoparte si sa incercam sa comunicam. :))

Apoi.. sincer..subiectul asta e inepuizabil...asa ca .. TO BE CONTINUED !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

To say "I Love You" learn first to say "I"

To say "I Love You" learn first to say "I"