joi, 7 ianuarie 2010

Concluzia?

Aveti noroc, sa stiti...am si uitat cum e sa ai timp liber, oricum mai gasesc timp si pentru a dezbate cele mai "apoase" subiecte.

Cel mai popular si dezbatut subiect fiind Conceptul OMULUI despre viata.....

Pentru majoritatea femeilor, daca tipul castiga bine si e de treaba, infatisarea nu conteaza. De cealalta parte insa, chiar daca tipa castiga bine, tipul va nega interesul pentru asta, doar pentru ca pentru barbatii mileniului III nu conteaza decat CHIPUL, FUNDUL şi SEXUL

Se spune ca hainele vorbesc o limbã internationalã. Unii spun ca omul face haina altii contrazic asta si trebuie sa recunosc, ca unii “barbati” chiar si “femei” sunt târfe a modei.

Din pãcate, in ziua de azi tinuta e obligatorie, altfel nu esti bagat in seama, cu toate ca nimeni nu recunoaste acest aspect.

În materie de colonie, majoritatea fac excese. Altii parcã sunt stropiti din avion.
O regula importanta.. „nimic deasupra gâtului” , dar unii nu inteleg termenul “deasupra gatului” si pulverizeaza mai jos de centura:)). Oricum nu stii niciodatã ce-ţi rezervã ziua.

Am mai invatat ceva foarte important: Orice produs are termen de valabilitate asa ca ar trebuii sa ne gandim mai bine la tot ce ne inconjoara si in mod special la noi, iar alta vorba care mi`a spus`o o prietena e “Nu ridica femeia la cer ca te`nseala cu primul inger”

Concluzia? Astept de la voi comentariu …

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

To say "I Love You" learn first to say "I"

To say "I Love You" learn first to say "I"